Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.08.2011 14:27 - Писмото на маите понякога може да е подвеждащо
Автор: universalnoto Категория: Други   
Прочетен: 1723 Коментари: 0 Гласове:
1



Тъй като писмото на маите е сричково понякога може да заблуди тези, които го разчитат. Освен проблема с транскрипцията на чуждите думи и имена в писанията на маите има проблем със сричковото писмо
Така например проблем е с него да се предадат съкръщения абревиатури.
Така например в писанията на маите КНДР е записано като КаНаДаРе със сричковото писмо на маите и е лесно да се сбърка с Канада. Първозточникът на това предание на  маите в случая трябва да е бил български или руски - от космонавтите дошли от бъдещето. Преводачът обаче не е съобразил, че абревиатурата КНДР(Корейска Народно Демократична Република) при превид на друг език(в случая маянски) трябва да се смени съобразно превода на пълното название. Твърде вероятно е, обаче да е бил местен обучен набързо от космонавтите дошли от бъдещето и да не е знаел, какво е КНДР и прочие. Вероятно е превеждал на езика на маите(своя език) текст от книга оставена  му/им от космонавтите дошли от бъдещето. Вероятно са им оставили някаква образователна литература преди да отлетят.

Това обяснява защо генерал Карвил се е "окопал" в Канада за да предотврати евентуалния пробив в американската блокада на космическия НТП на планетата.(В ръкописа на маите е записано, че в КНДР ще има пробив) Явно американските служби са използвали източник от скрити ръкописи на маите, до които са се докопали и ги крият от останалите. Те обаче за късмет на генерал Карвил са се заблудили при превода. Така той отива в Канада. Ако го бяха пратили в КНДР, не би го очаквало нищо добро. Там не обичат ЦРУ.
Така докато генерал Круков прави пробив на американската НТ блоката в КНДР, генерал Карвил и ЦРУ напусто укрепват позицийте си в Канада и САЩ.
Впрочем американците би трябвало да се запитат, какво ще прави комунистически генерал в Канада.

При Москва блокадата е непробиваема, но има и други пробиви в американската НТ блокада по света освен в КНДР.
Нашите са пуснали "десант" дори в Канада след като разбраха, че там са заели позиции американците с генерал Карвил.



Тагове:   НЛО,   маи,   маите,   индианци,


Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnoto
Категория: Други
Прочетен: 700835
Постинги: 373
Коментари: 326
Гласове: 231
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930