Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.10.2014 08:14 - Месечен хороскоп - ноември 2014 г.
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 1058 Коментари: 0 Гласове:
3



 Прогноза за месец ноември, 2014 година

Важни звездни аспекти през месеца:

Разнообразен откъм аспекти, ноември хвърля пясък в очите ни и невинаги това, което виждаме на показ е всъщност онова, което се случва всъщност. Меркурий вече е в директната си фаза и напуска нажежената зона на Везни, навлизайки в Скорпион. През този месец именно Скорпион е основен действащ знак, в който гостуват Слънцето, Меркурий Венера и Сатурн. Юпитер продължава своето движение в Лъв, откъдето сключва не особено хармонични аспекти с посочените планети. Марс, предвижвайки се вече в най-високата точка от зодиакалния кръст Козирог, има за цел през ноември да „почисти” всички онези нередности, с които той не е съгласен по пътя си. Методите са ясни – бунт, агресия и борба със задкулисието. За съжаление, задкулисие никак няма да липсва през този месец. Не всичко е такова, каквото изглежда на пръв поглед или по-скоро каквото ни се представя в общественото пространство.

Първата работна седмица от ноември е сравнително спокойна като обстановка и ситуация. Пълнолунието на 7 ноември ни предупреждава да внимаваме на кого и за какво вярваме.

През втората и третата седмица от ноември напрежението е силно осезаемо. Още на 11 ноември при съвпада на Марс с планетата Плутон ескалира силна Марсова енергия, която може да се трансформира в стачки, бунтове, протести и недоволства. На 13 ноември Марс продължава напред и образува квадратура с Уран, възможни са взривове от гняв. Поводи за конфликти могат да бъдат общи пари, инвестиции, административни работи или данъчни въпроси. И на лично, и на държавно ниво недоволството е голямо и опасността от междуличностни конфликти или протестиращи маси е висока.

През последната седмица от ноември ескалацията на напрежението може да бъде овладяна, но се иска преглъщане на личното его, на егоцентризма и съобразяване с интересите и не другите. Датата 21 ноември е прекрасна за сключване на договори. Не пропилявайте дните от последната седмица на този месец. Работата води до положителни резултати и не бива да пестим усилия, за да постигаме целите си.

Предстои ни динамичен месец. Редуват се спокойствие и нервност, бунтуване и шанс за овладяване на ситуацията. Искаме, или не, този месец ще бъде силно политически, за да се насочи общественото внимание в изместена точка, която да позволи на всички задкулисни играчи да осъществят своите скрити намерения, без дори да предполагаме за това.

ОВЕН

(20.03 – 19.04)

С две думи: критичен месец

Ноември е един от най-критичните месеци през годината ви. Бъдете особено внимателни, защото сами можете да се докарате до провал, нищо че в последните два-три месеца имахте възход. В никакъв случай не се доверявайте на обещания, не сключвайте споразумения и не влизайте в съдружия в частния сектор. Измамите и последствията след това ще са пагубни за вас. Моментът е напрегнат и ще се отрази зле на взаимоотношенията ви в семейството и любовта. Поведението ви е напрегнато, а сте склонни да вините и близките си за собствените си грешки.

ТЕЛЕЦ

(20.04 – 20.05)

Трудно и бавно, но нагоре

През ноември ще сте доста разсеяни, но ще имате достатъчно жизнена енергия и няма да се чувствате изтощени, нищо че последните няколко месеца бяха трудни. Сега се заемете здраво за работа и си напишете поне десет причини да продължите напред. Не се отказвайте, по-трудната част от годината вече е зад гърба ви. В любовта и личния живот за щастие нещата започват да се стабилизират. Синусоидата сочи нагоре.

БЛИЗНАЦИ

(21.05 – 20.06)

Скъсявате дистанцията с приятелите

Първата десетдневка на ноември ще бъде доста благоприятна, защото ще ви позволи да направите важни промени в мирогледа си. Ще клюкарствате свободно с хората, които са останали ваши приятели след покъртителните изживени два месеца в спорове и кавги. Към средата на месеца ще пожелаете да останете сами със себе си и да си направите анализ на отминаващата година. След 15-о число ще проявявате своите капризи, но вече ще сте осъзнали сторените в миналото си грешки. Време е да направите и нужните промени, за да не ги допускате вече в живота си.

РАК

(21.06 – 22.07)

Напрежение, но подплатено с успех

Въпреки че през целия период ще бъдете особено напрегнати, месец ноември има и доста добри и обещаващи аспекти. От една страна, ноември ще ви донесе шансове за малки, плахи и регулярни промени в сферата на личния ви живот, където напоследък се беше насъбрало малко повече напрежение. Около 10-а дата се сдържайте и не бъдете прекалено агресивни. По възможност си вземете отпуск, за да не настроите колегите си срещу себе си. След това ви чака успокоение. Имайте предвид да бъдете малко по-толерантни към другите.

ЛЪВ

(23.07 – 22.08)

Губите мотивация

През ноември трябва да сте внимателни. Склони сте да се пуснете по течението и да разчитате на стари лаври или на постигнатото през предходния месец. През първата част от ноември нямате желание за работа. Губите мотивация за действие, защото очаквате нереално големи приходи от това, с което сте се занимали в предишните месеци. Забравяте, че с малки стъпки вървите към успеха. Желанието ви е да крачите бързо, но то няма да се осъществи. Наложете си самодисциплина.

ДЕВА

(23.08 – 22.09)

Напред с малки крачки

През ноември бързо ще дръпнете напред, ако се заемате с дейности, които са ви по силите. Тук се очаква едно оживление около вас, някой ще ви даде надежда и шансове да се заемете с нови проекти. За съжаление, склонни сте да обърнете всичко това в битка и съревнование с конкурентите. Ето как ще загубите много енергия, без да постигнете резултати. Тръгнете бавно, с малки стъпки към успеха. Големите крачки ще се окажат доста изнервящи и непосилни за вас.

ВЕЗНИ

(23.09 – 22.10)

Внимавайте за уловки

Станали сте доста приказливи през месец ноември. Прекалената бъбривост може и да отдалечи някои хора от вас, защото на моменти сте досадни с приказките си. Не им се сърдете. Този месец е добър за финансите ви. Можете да си стъпите на краката откъм парична гледна точка. Една допълнителна работа няма да ви се отрази зле. Внимавайте, ако изцяло промените работното си място – следете за уловки, особено ако са ви предложили новата работа в миналия месец.

СКОРПИОН

(23.10 – 21.11)

Не слушате и си патите

През ноември, когато повечето от вас празнуват своя рожден ден, е много важно да наблегнете на средата, в която живеете и на приятелите, с които се движите. В никакъв случай новите запознанства не са най-подходящите и винаги трябва да ги гледате под лупа, за да не си причините много разочарования след това. Има кой да ви дава съвети и това винаги са били вашето семейство и близки. За съжаление, през този месец не сте решени да ги слушате и затова ще си патите.

СТРЕЛЕЦ

(22.11 – 21.12)

Промените започват от вас

Ноември ще ви помогне отново да сложите розовите си очила и да тръгнете напред. Решени сте да променяте целия свят. Съветвам ви да започнете първо от себе си. Променете начина си на мислене, като го синхронизирате с времето, в което живеете. След това направете и нужните промени, за да бъде животът ви още по-добър и прекрасен. Бъдете оптимисти. Ще видите, че след 20 ноември ще можете да дишате така, както си го мечтахте от началото на годината – свободно и щастливо. Този месец наистина ще предизвика глобална промяна в живота ви.

КОЗИРОГ

(22.12 – 20.01)

Дългоочаквано начало

Прекрасен месец – за постигане на цели, за стабилизиране на семейните взаимоотношения и за една цялостна промяна. Мнозина от вас ще използват този месец, за да положат основите на едно дългоочаквано и в същия момент – дългосрочно начало. Избягвайте напрежението, като своевременно вършите задачите си и не натрупвате недовършена работа за утрешния ден. Добрите доходи, които са неизбежни, ще зарадват както вас, така и семейството ви. Ще можете да си позволите по-спокойно посрещане на идващите декемврийски празници.

ВОДОЛЕЙ

(21.01 – 18.02)

В правия път сте

Можете да отпуснете напрежението, защото ноември ще бъде доста по-успешен и благоприятен месец, сравнено с октомври. Вече не усещате влиянието на ретроградния Меркурий и можете да поемете управлението на собствения си живот. Важно е да отбележа, че през този месец можете да постигнете мечтани професионални резултати, стига да сте активни. Не залагайте на промените, а вървете по вече поетата посока, като увеличавате компетентността и активността, с която подхождате. Стъпили сте на правилната пътека, не се отклонявайте.

РИБИ

(19.02 – 19.03)

Нова работа

През първата десетдневка от месец ноември ще получите предложение за нова работа или за допълнителна такава. Приемете, защото се нуждаете от доходи. За съжаление, това ще рефлектира върху свободното ви време и многото ангажименти ще са голям ущърб за личния ви живот. Не изпускайте контрола и следете дали се справяте добре с всички дела. Ако сте се заели с непосилни задачи, по-добре се откажете още през втората половина от месеца, а не след време, когато вече е станало прекалено късно.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Родили сте се на 31 октомври, ден, определящ кармична разплата за този живот. Тя се изразява в трудности, с които ежедневно се сблъсквате и които трябва да изживеете достойно. Вървете смело и с високо вдигната глава. Умеете да се справяте с всяка бариера, паднала пред вас, защото притежавате скрита сила и изключителни способности, които сте развили в някое от миналите си прераждания. Просто вървете напред с мисълта, че това, което не ви убива, ви прави по-силни. Вие сте Скорпиони, знаещи какво искат и как да го постигнат.

Навлизате в година на нови запознанства, промяна средата на живот и обществото, в което се движите и развивате. Това е щастлива година, но все пак внимавайте, какви хора допускате до себе си. Не се предоверявайте.

Здраве: Годината вещае крепко здраве.

Родените на 1 ноември обичат да се чувстват добре. Нищо не е в състояние да ги разтърси, защото знаят точно каква е ситуацията и мнението им е непоклатимо. Отмъстителни са до крайност и заради малко или неволно сътворено им зло. Не си дават сметка, че по този начин товарят кармата си. Просто не могат да бъдат други. Лидери са и не се примиряват с изпълнителни постове. Винаги и за всичко в живота трябва да оглавяват челните места.

Навлизате в година на ново и успешно начало. Поставете го тактично, смело и след предварителния анализ, който вече сте си направили. Нуждаете се от обновление в живота. Сега ви се дава такъв шанс.

Здраве: Възможни са проблеми със сърдечния мускул, ако се претоварвате с емоции и тежък физически труд.

Ако сте родени на 2 ноември, то вие сте дипломати и тактици. Мжоете да премълчавате, когато е необходимо, но винаги извличате полза от своята дискретност. Не се страхувате от нищо. Когато хвалите, то е следствие на реално притежавани качества и умения. Винаги казвате истината, независимо дали това се харесва, или не.

От рождения си ден навлизат в лична година на съдбовно подчинение. С малки крачки и с бавни темпове ще вървят към успеха. Не бива да очакват прекалено големи резултати за кратко време. Отпуснат ли се, оставят ли се на течението, то ще ги отведе в правилната посока. Противодействат ли на обстоятелствата – чака ги погром.

Здраве: Възможни са проблеми със стомаха и панкреаса. Нека спазват диета.

Станислав Климентов

 

 




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 890423
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930