Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.10.2019 03:33 - Съдбата на Българските патриоти в поробена от турците България.Истината за турското робство в една фотография.Защо юдео – ционистите крият истината за турското
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 1783 Коментари: 1 Гласове:
12

Последна промяна: 14.10.2019 21:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Когато някой ви каже, че не е имало турско робство, покажете му тази тъжна снимка на български патриоти, оковани като животни от турските поробители. Тези славни български мъже са угаснали в турските зандани, за да има днес България. 
Онази България, която сега предаваме с лека ръка.

image

Това е краткият пост на Литераторът Философ от 10 октомври под надслов 

СЪДБАТА НА БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ ИСТИНАТА ЗА ТУРСКОТО РОБСТВО В ЕДНА ФОТОГРАФИЯ 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– 

Способни ли сте да разсъждавате с продължение от този покъртителен жертвен групов родови портрет, какво е последвало с тези клети Българи от този момент нататък? 
Кауш, зандан, затвор, тъмница, подземие, тюрма и заточение до живот или по – точно до бавна и мъчителна смърт оковани с тежки вериги в тъмни килии под земята. 

От тогава тези Българи са светии великомъченици, надзорници на съхранените им потомци, и скорошни обвинители и съдебни заседатели на мъчителите им и на техните потомци, наследили с виновност черната им карма и не казали дори и една дума за покаяние и опрощение заради греховете на предците им – поробители и душмани на Божия Български род и народ! 

В тези страшни времена и скръбни събития на петстотин годишното неописуемо робство на Българите под гнета на турците, които са най – ужасяващата мракобесническа дива и човеконенавистна племенна общност, осигуряваща режисираните Свише екстремални условия за живот и закаляване на техния Българки род, Българските посветени и лингва съставители и редактори на Българския език, на турския език и на т. нар. "турцизми", имплантират с помощта на 

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 

във възловите категорийни и важни думи и понятия, сакралната информация за Българските Богове и скритата Българская история и родова памет, която сега светиите мъченици – субекти, обекти и потърпевши от тия робски категории, ни разкодирват: 

КАУШ=КА ± Н (кодировъчен назал) УШ=КАН УШ=Кан (Жреци) на Ешуа 

ЗАНДАН=Иза и Диана 

ЗАТВОР=Братя от Иза=Рода на Бог Иза 

ТЮРМА=Матара 

ТЪМНИЦА=ТЪМНИТСА=Мат Диана и Иса 

ПОДЗЕМИЕ=Богиня Ма (Майка) Диана и Иза 

ЗАТОЧЕНИЕ=Диана и Изуш 

Диана и Иса/Иза/Ешуа... са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от Които сме тия от нас феноменни Българи със задължително начално ниво на IQ > 70 и следващите висши нива на IQ > 130 > 140..., които познаем в тези документи Боговете ни и се познаем, че сме Техни генетични потомци с унаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б" ! 

Това са ключовите пароли за отваряне и разбиване на всички кауши, зандани, затвори, тъмници, подземия, тюрми и заточения до живот или по – точно до бавна и мъчителна смърт, и освобождаване на всички арестувани и поробени Българи по целия свят! 

БАВНА СМЪРТ без=без Бог Иса и Богиня Матара 

Ето отключващите пароли и за турските наименования на занданите: 

hapis=Бох Иса 

hapis=Хан (Кан, Жрец) на Иса 

hapishane=Бох Ешуа 

hapishane=Хан (Кан, Жрец) на Бог Ешуа 

hapishanede=Бохиня Диана и Ешуа

hapishanede=Хан (Кан, Жрец) на Богиня Диана и Ешуа

cezaevi=Бок Иза 

cezaevi=Кан (Жрец) на Бог Иза 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

А за турцизмите, които са прекрасни Български сакрални жречески анаграмни съчетания с ориенталско звучение, ви припомняме статията ни и пасажи от нея в защита на турцизмите 

Долу ръцете от Турцизмите, които са свръхсекретни документи със сакрална Българска родова и историческа информация 
http://bezistena.blog.bg/history/2018/07/23/dolu-rycete-ot-turcizmite-koito-sa-svryhsekretni-dokumenti-s.1618809 

...И нашата стартова овертюрна декларация: 
Всички турцизми в Българския език са на 100 % крипто – Българизми в Българския език, защото те са кодирани сакрални Български документи, съставени с ориенталско звучение от посветените Български жреци – словосъставители на всички езици и конкретно и на арабския, от който производен е турския език, който е инжектиран с безброй Български сакрални турцизми с помощта на инструментариумът на Свещения шифър и носещи ни информация само за Българските Богове и сакралната Българска родова памет и история! 

...– Абе да не би тогава тази дума Аνάστασιν да е по името на най – голямото езическо божество Дионисус, че нещо много рима и мелодична ритмичност има между тия две имена, каквато поразителна прилика има и между Възкресението на Исус и езическите древни възкресителни митологични практики от памтивека на това върховно "тракийско" божество Дионисус? – се правим ние ептен на хамави и улави, и лукавите юдео – гръцки византийски усмивчици и маските на ехидните им скъпоплатени фалшификаторски академични физиономии приемат смръзяващо – страшен вид! 

– А – а – а ! Сакън ! – викат гръцките учени на гръцки език този турцизъм, който като всички т.нар. "турцизми" е сакрален херметичен жречески Българизъм, информационен носител на свещена информация за Българските Богове, и ни гледат вече по съвсем друг начин, по кръвнишки и съскат връз нас: 
– Не Богохулствайте така с такива скверни думи, че Господ гледа отгоре и има анатема за такива работи не по канона! 

САКЪН=КАН СЪ=Кан (Жрец) на Иса – 
не бива, по никой начин, в никакъв случай; да не си посмял! – турцизъм.

ТУРЦИЗМИ=ТУРТСИЗМИ=Исуз и Матара Диана 

– Пу, пу – анатема! – оплюха ни след сакъна гръцките опопочнени учени като ни заплашваха и почнаха да се кръстят, като извадиха и голям златен кръст и го насочиха срещу нас като меч в изпълнение на обредния ритул "Гонене на Сатана", без да си имат и на понятие, че ние сме от гена на Сатана, който ген е Свещеният Ген на Боговете Демиурзи, на Които един от най – плашещите гузните съвести и псевдо – Исусовите анти – Български нисши душици образ, е синкретичният им образ на Сатана!

САТАНА=Иса и Диана 

ГОНЕНЕ НА САТАНА=Гена на Иса и Диана – 
перманентното преследване и геноцид от заговорниците срещу Българите на свещения Божи Български ген,който страшен дълговековен процес вече свърши! 

И още инфо за истинските Прототипи на Сатана вижте в 

Ужас!Идва 666!666 ще ни погуби!Спасявайте се!Идва 666! Най–после 666 идва!Ура-а-а!666 идва! 666 ще ни спаси! 
http://bezistena.blog.bg/history/2015/02/11/ujas-idva-666-666-shte-ni-pogubi-spasiavaite-se-idva-666-nai.1337304 

https://www.youtube.com/watch?v=n_GFN3a0yj0 
AC/DC - Thunderstruck 

Като видяха истинския образ на Сатана, святите деца на Които гръците вече 1500 години гонят и избиват в перманентен геноцид, а Българските барди от АС/DC ги подпукаха с китарите и светещите им рога, гръцките учено – попи дето ни анатемосваха и се канеха да ни качат пак на кръста както милиони досега качени от тях святи и праведни Българи, се разпищяха ужасени и едва сварихме преди да се разбягат, да се изплюем с отврат и презрение и ние връз тях, не защото такива клетви и анатеми нас не ни хващат, ами да се изкефим да им плюем в физиономо – мутрите реципрочно!

––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––

Ще обясним защо в постинга за турското робство вмъкнахме и пасажа за данайо=юдео – византийските фанариоти.

Защото те са организаторите и извършителите на първото дълбоко скривано византийско робство на България (518 – 681), те са организаторите и изпълнителите с техния агент княз Борис I на едно от най – големите новоепохални престъпления срещу свещения Български Божи народ – извършили кървав преврат срещу законните Български първожреци и царска двойка Кирил и съпругата му Методия, като избиват до девето коляно елита на първосвещения род Дуло от генетични потомци на Исус и Мария Магдалена и повече от 400 000 техни верни последователи – езичници, които са  истинските Исусови ранни християни – злодейски акт фалшифициран след столетия от потомците на същите българо – юдео – византийци като покръстване и представян като най – великото прогресивно дело и фундаментално събитие и процеси за Българите, и те пак са авторите, идеолозите и подбудителите на дивите османски племена за поробването от тях на България и през цялото време на 500 – годишното робство те са злодейската духовна полиция и инквизиция, неприкрити сиви кардинали на възлови постове в Османската империя, насъскващи и направляващи първично дивите турци и техните владетели и управници за извършване на перманентния геноцид връз свещения Божи народ – Българите. 

Защото от тях са юдео – ционистите, които са поробили народите и света в изпълненение на злодейския им перфиден многопластов план Калерги за затриване на Българския свещен Божи род, и които са мобилизирали мекеретата им в Българското управление и държава като с всякакви средства правят всичко възможно да фалшифицират историята ни конкретно за времето на турското робство, за да не разкрием ролята на юдео – ционистите, истинските кукловоди на турците и вдъхновители и организатори за зверствата им връз Българите. 

Реализиране на чудовищния юдео – ционистки план Калерги за поробване на Европа от ислямисти 
http://bezistena.blog.bg/history/2018/10/27/realizirane-na-chudovishtniia-iudeo-cionistki-plan-kalergi-z.1632669– официален документ на ООН! 


А пък юдео – ционистите са най – изродените и некачествени генно – инженерни експериментални продукти на Българския жречески род Дуло от феноменни Български импланти в данайо=юдейската племенна подгрупа от бившето тракийско племе евреи (читавата племенна етносна подгрупа на евреите са израелтяните, спасени и цивилизовани от Българския жрец Моесис при злодейското престъпление – избиването на мъжките рожби на фараонската жреческо – царска аристокрация, която е от Българските жреци от Дуло, изградили цялата феноменна египетска цивилизация, престъпление извършено от данайо=юдеити, които са изродената племенна върхушка на еврейското племе), създадени от Българските Богове и избрани (Богоизбрани) според трансепохалния им план и сценарий за риалити драматизацията "Земята, Българите и човешката цивилизация" да бъдат перманеннтите врагове и душмани на Божия Български народ за създаване на екстремални условия за живот на Българите за нашето закаляване и селектиране за духовни водачи и лидери и управници на всички племена и народи за обещаното ни и идващо Божие царство на Земята по законите на Любовта, Братството и Мира.

На данайо=юдео – ционистите, на които най – отпред стои титула "българи", е отредена тази черна отрицателна роля в Божията  драматизация на човешката цивилизация и те я играят напълно прилежно, старателно и добросъвестно, бидейки като турците и всички други племена и хора безусловни изпълнителни марионетки на Боговете ни, държащи всички и всичко в ръцете си! 

image

Въобще омешена и заплетена работа като огелпено кълбо от съскащи и хапещи се помежду си змии, лами, дракони и всякакви рептили, от която Божествена генеалогия и наследствена рептилска символика са всички реакционни изродени управници и владетели на всички държави, както и прогресивния им духовен интелектуален и творчески елит.

Рептилската символика на рода Дуло е сакралната херметична хералдическа символика на генетичните потомци на Българските Богове, унаследена от Тяхната най – древна животинска календарна символика – рептилската, с 12 синонима на змия, змей...

image


ОМЕШЕНА РАБОТА от=от Ешуа и Богиня Матара

която омешена и заплетена работа Те ни разплитат в Техния наш блог във вече повече от 1300 пространни оригинални и уникални екранизирани статии!

И припомняме ви нищожна частица от зверствата на турските поробителите над беззащитните Българи в култовия филм "Време разделно" в орязана версия за най – покъртителните сцени, тъй като пълната версия е блокирана от юдео – ционистката цензура, властваща по всички медийни фронтове, пространства и ниши в България:

https://www.youtube.com/watch?v=qY5mfRjW0vs

Време на насилие 1988 VHS Rip Аудиовидео ОРФЕЙ 2002

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и четиримата Светии – великомъченици от снимката, действащи реални и рационални свръхестествени Божии служители, подготвящи епичните събития по Явяването на Боговете ни и 

image

процесите на Съдния Ден за мъчителите и палачите им и техните потомци 

image

и цялостната етносна групова атестация на бившето тракийско племе османци и турци, и най – вече на данайо=юдео – византийците, от които са ционистите. 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни   




Гласувай:
12


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
14.10.2019 03:37
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7676844
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44106
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!