Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.01.2020 03:09 - За педофила Яворов и чествуването му в 7/8 ми ТВ за " голям"
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 1688 Коментари: 3 Гласове:
-1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
На Яворов и Грета Тунберг вече му е дърта. Вчера при Сиромахчето гледах за педофила Яворов и кво бил направил за Македония. Ми същото квото министър Каракачанов за "БИЛА".  Самоубийство само, че с мръвки. Освен, че се бил самоубил  Яворов скъсал и едно турско знаме в Неврокоп, на майчин език байряк. Това Валери Симеонов го прави и без да е педофил. Е, той налита на бабички, но това е технически друга диагноза. Министър Каракачанов обаче определено върви по пътя на Яворов и се опитва да се самоубие, с мръвки. Или от мъка, че не може да задържи Бойко на власт по яворовски ще го направи от любов по джендъра Джамбазки.
И пак ще е за " Македония".
Все пак партията Вътрешно Македонска Революциоона Организация трябва да бъде забранена в БиГе, като антиконституционна, защото в името си, което е един от символите на партията се съдържа призив за революция или насилствено сваляне на установения държавен ред и се прокламира чужда държавност.
П.П. Както винаги  в предаванията на чалгарите е точно обратното на внушаваната от тях  фактология за БигЕ,  в случая на предишно предаване, че при соца Хемингуей бил забранен, а сега нарочването от  Сиромахчето на педофила Яворов за един от малкото големи поети на България. Точно обратното България има много големи поети и поетеси , но Яворов, както и Пенчо Славейков не са между тях. Да, те са добри поети, но не притежават дарбата на големите, такива, като Фурнаджиев и Дебелянов, Пеньо Пенев и Смирненски,  Вапцаров и Ботев . Както казва Тръмп за Мерил Стрийп " овъррейтид", надценена.




Гласувай:
0



1. kirk - Eврюха, не си в час
20.01.2020 15:37
Eврюха, не си в час - ама хич!!! Новооткритите творби на Яворов още веднъж ни убеждават, че е голям Поет, Човек и Хуманист, както и арменофил!!! Те са шамар в лицето на българския аграрфашизъм, защото между трите големи и важни цели и задачи, които поетът заявява, че е реализирал е:
НЕ ПИСАХ ПАТРИОТИЧНИ СТИХОВЕ!!!
А вие и досега ги пльоквате в учебниците и се подмокряте, когато някое арабче или виетнамче рецитира "Аз съм българче...", да не говорим за циганетата. Второ - от документите става ясно, че покрай помаците и турците са го отнесли и арменците, за което нямахме и представа, защото ни зомбираха, че българите ни обачали. Обичат както пържолата с картофки и винце!!! Та даже ни спасили от геноцида, вероятно като вас - евреите ??? Викат му "българското спасяване" Избиваш 1/5 и останалите обявяваваш за спасени! Яворов верно е бил педофил, ама тогава са го наричали модерното "педераст" и тази дума е с най-голямата френкветност днес в София и БГ-то - има статистика!!! Всъщност думата е сгрешена - растлител, развратител на деца не е хомосексуален, а точно педофил!!! Що се относя до "Агопа", както са му викали на Яворов, то ти си в голяма грешка - няма по-голям от него в бг литуратурата! Вземи "Калиопа" повече не ти трябва!!! Останалото в постинга ти е пълна мъгла, а тв 7/8 е пълен скоротум. Твоят Маркс казваше нещо там за повторенията в историята, че са фарс. Не може селски интЕлегенти да правят телевизия, да се бяха понаучили от Халваджиеви-Халваджиян, които толкова обичкат!!! И последното ти твърдение е грешка - Б-я няма големи поети и поетеси, а писателите и поетите са двама - Яворов и Елин Пелин. И Радой Ралин бих добавил, но е някак извън класациите! Бъди здрав!
цитирай
2. marknatan - Прогресивната българска общес...
25.01.2020 05:10
Прогресивната българска общественост защитава българските граждани независимо от произхода им така както с шеа защитава своите граждани където и да е днес по света така е направила и България някога символизма на Яворов Дебелянов е големият поет на Яворов Яворов е добър поет България има много писатели над световно ниво и Елин Пелин е един от тях наистина най-добрият в късия разказ Чудя се още защо такъв умен човек като Кеворкян не направи партия вътрешно арменска революционна организация за баланс в тази държава
цитирай
3. kirk - Къде го чукаш, къде се пука
26.01.2020 22:37
Къде го чукаш, къде се пука? Аз ти тебе думам за едно, ти - за съвсем друго, Пенке ле!?! Отваряш страницата във Фейсбук "Арменско-български културно-информационен офис" и моята лична - на Киркор Симонян-Кърк Саймън и четеш, драги, по въпроса и проблема с арменските партии!!! И защо реши, че К.К. има нещо общо с нас - мернах го само веднъж, че дойде в Арм. нар. дом веднага след ноември 1989 г. - май се кандидатира за председател на казионната "Ереван". Не му се получи! Точно той - с досието от ДС ще направи арменска партия, ти луд ли си или нас ни имаш за луди??? За умен - не знам, но е талантлив и световнопризнат! Дебелянов е доста талантлив, но на световно ниво - българите нямат нито един. Повечето им са все плагиати като дедо Вазов, а останалите - селски идиоти!!! Посочените от мен 2-ма са абсолютно самобитни и несъмнено талантливи. "Калиопа" няма практически друг лиричен еквивалент като алитерация и мелодика!!! Най-доброто, което може да се постигне в поезията със средствата на б.к.е. За "прогресивната бълг. общественост" не ми се слуша и чете - продъниха ми ушите през соца и ми напълниха главата с глупости, а аз не видях и не виждам реално доказателства за наличието на такава, нито исторически, нито съвременни!!! Истински прогресивната българска общност ще се окаже тази в чужбина - парадоксално, но факт!!! Между другото сред 650-те ми фенове има и бълг. евреи и напр. уважаемата Леа Коен, както и турци, което е доста изненадващо!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3850598
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031