Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.11.2018 15:11 - Бъдещето е в ход
Автор: mihala Категория: Хоби   
Прочетен: 3774 Коментари: 2 Гласове:
7

Последна промяна: 18.11.2018 16:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Да не се заблуждаваме,че някой ще промени настъпващото. Някои,ще го видят,други усетят,трети ,ако могат ще живеят в него.Земята се променя и продължава да вае делата си,които са непредвидими за човек и учен,на този етап. Човек за човек става враг на себеси,
за да просъществува без да усеща това. Не хвърляйте бисерите/ златните Божии думи и мисли,за да бъдете себеси,неотрекли се от Бог/ пред свинете.А свинете се множат и само Бог знае кои са. Трудно можеш да наречеш приятел някой,даже и сред вярващи.Това особено важи за водещи църковни служители.Не запазването на водещата роля ще ги спаси, а само потвърждават обречеността си.Никой не знае какво има в другия ,каква страст, и кой го води.Бдете,защото времето е последно за всички. Който какъвто път е поел в него остава и само Бог определя накрая. Жалко за бисерите,но да се надяваме...
Земята в своето намерение следва три пътя: една част т.е. 1/3 от съществуващата става самостоятелно обвързана в себеси като част от образуваната от Исус Иристос ; друга част 1/3 се отделя от съществуващото тяло като самостоятелно действаща във вселената и участта е засега неизвестна; трета част 1/3 остава изменена на съществуващото място - в нея сега се усещат катаклизмите. Частите се оформят в настоящия момент като такива според нашата обвързаност с тях.Човешка намеса може само да усложни и задълбочи кризата. Извършват се глобални изменения и обвързаност на земята с други планети- присъединяват. По-добре да не мислим,а да се държим за полата на Бог,защото само той ни мисли добро- да оцелеем като индивид.. 
@
 https://www.youtube.com/watch?v=OnROV65jl04



Тагове:   018,


Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. barin - Здравей, mihala. Винаги трябва да ...
20.11.2018 06:34
Здравей, mihala. Винаги трябва да се мисли позитивно и за напред. Човек трябва да се надява на по-добро. За съжаление обстоятелствата са такива, че понякога няма изход.
Поздрави!
цитирай
2. mihala - Здравей, mihala. Винаги трябва да ...
24.11.2018 13:11
barin написа:
Здравей, mihala. Винаги трябва да се мисли позитивно и за напред. Човек трябва да се надява на по-добро. За съжаление обстоятелствата са такива, че понякога няма изход.
Поздрави!

Мисля,че е време да стъпим на земята и да не се самозалъгваме,защото капаните са много.Успех...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mihala
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1653327
Постинги: 1637
Коментари: 1307
Гласове: 9199
Спечели и ти от своя блог!
Архив