Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.06.2008 18:23 - Обезбългаряването на България
Автор: tota Категория: Лични дневници   
Прочетен: 9067 Коментари: 18 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

По информация на полк. Ангел Тюфекчиев

 

Да се спре митологизирането на ДПС и фаворитизирането на Ахмед Доган, като политик -това е информация на чуждо разузнаване - предвид ниските интелектуални способности на членове на ръководствата на ДПС по места, липсата у тях на политическа зрелост и чуждо самосъзнание, поставили се в услуга и защита на интересите на друга държава. Резултат от тази дейност е обезбългаряването и турцизирането на цели области в Източните Родопи и Североизточна България. Това е  е и в резултат на активната имперска политика на турската държава в лицето на държавното и военно разузнаване на Република Турция.

В края на 2007 година по данни заимствани от Националния статистически институт в в България има регистрирани над 6000 фирми с турско участие /на граждани от Турция/ и над 11000 турски граждани са закупили земя в България с право на строеж, предимно съсредоточени в Черноморската икономическа зона.

Селищата около проходите – Котленски, Върбишки, Ришки, Айтоски, Дюленски  са изключително населени с  български турци. Това са : Абланово, Ябълчево, Вресово, Дъскотна, Партизани, Търнак и други. Погледнато в стратегически отношение или на военен език връзката между Северна и Южна България ще бъде блокирана при ситуация и става неконтролируема.

В голяма част от регионите населени с български турци, една не малка част от населението е  въоръжено под формата на ловни дружинки с ловно оръжие и късоцевно оръжие.

В началото на 2007 година в района на  триъгълника Варна – Добрич – Силистра  две фирми, регистрирани в Силистра и Плевен  с български имена зад които стоят турски бизнесмени са изкупели 280 000 дка земя, като в по-голямата си част земята е комасирана. Около тази земя са изградени еднотипни къщички, заградени с оградна мрежа в които никой не живее. Целта е ново преселение на български турци от Турция към България, които да бъдат оземлени и осигурени с дом. В същия регион има изградени 156 джамии, от тях действащи 90, другите са знакови. В град Сливен няма нито един български турчин, има компактна циганска маса, което е всеизвестно, а в момента се строи огромна джамия.

Така посочената информация ни дава основание да направим извода, че се работи активно срещу България за  нейното постепенно обезбългаряване и ликвидиране като държава. Въпросът с ислямизирането на България отдавна е надхвърлил границата. Той вече е европейски въпрос.




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. slavuncho - Еее! Това е черногледство!
25.06.2008 19:05
Та нали с братска Турция сме партньори в НАТО!
Рамо до рамо, крило до крило, гъз пред гъз...
Кой е виновен? Турция ли? Защо?! Те преследват националната си политика, която за нас е нещо толкова хипотетично, че никой не я споменава. Имам пред вид, българската национална политика. Що е то?
Не знам скоро минавала ли с през Родопите. Три колиби и до тях джамия по-голяма от софийската. Черквата в центъра на Смолян колко години я градиха? Кой ни е виновен...
цитирай
2. tota - @slavuncho - Еее! Това е черногледство!
25.06.2008 19:09
E, братко, кой ни е виновен? Ние самите с продажната си политика. Не знам дали ти посочих линка, където е публикуван планът Ран -Ът.
цитирай
3. slavuncho - Давай!
25.06.2008 20:21
Ще ми е интересно да го прочета целия.
Предварително благодаря :)
цитирай
4. bovari - Провокира към размисъл,
25.06.2008 20:34
но пак ще е на ниво "думайте да си думаме".
Първо защото капиталът няма националност през настоящия век -"6000 фирми с турско участие /на граждани от Турция/".
Второ -" Селищата около проходите връзката между Северна и Южна България ще бъде блокирана при ......."- ами в такъв случай числеността на турската войска не би трябвало да ни дава да спим!!!
Най-болното за мене именно това, че българите не държим на вярата си. Тук е най-голямата ни слабост и празнота. Може би нямаше да има толкова емигранти, може би нямаше младите"избягали" в чужбина да допуснат олигарси да станат довчерашни ..........Някъде в нас е грешката, а я търсим в двора на съседа. Според мен, без претенция да бъда познавач, нито разузнавач;)))))
Поздрави!;)
цитирай
5. tota - @ bovari - Провокира към размисъл,
25.06.2008 20:48
Много добре сте го казали, но все пак това е нашият дом, длъжни сме да го опазим. Ако досегашните правителства изпълняваха чужд план относно цялостното ни развитие трябва да се събудим за да бъде България на българите или на българските граждани, които милеят и работят за Родината си! Не, не я търсим в двора на съседа, това и само статистика, която показва, че ние не работим за България. Под ние разбирам управляващите и националната политика, която отсъства от дневния ред!
цитирай
6. buket - Рушащото трудно се спира
25.06.2008 21:15
А какво остава в държава като нашата.
Управниците дотолкова се увлякоха в лични амбиции, че не искат да видят до тях какво става.
И когато стане това, първи те ще "оберат" парсата...защото способните да затрият една държава, ще са способни да вредят и във друга.:)
А народа не се знае, може и да е по-добре...
Не се обиждай, какво друго може да се каже, когто няма смисъл. Политическите облаци са толкова тъмни, че и пороен дъжд не може да ги избистри.
Поздрав!
цитирай
7. tota - @buket - Рушащото трудно се спира
25.06.2008 22:01
"Политическите облаци са толкова тъмни, че и пороен дъжд не може да ги избистри." - тук е проблемът. Трябва яснота в позициите на сдруженията, въобще на организациите - как да постигнем национално обединение, политическо помирение, граждански мир за да спасим България от разрухата!!
цитирай
8. optimum2 - Всичко това е вярно,
25.06.2008 22:59
но защо не се огледаме...Който не е минавал скоро през Родопите не може да разбере какво става... Български флаг рядко можеш да видиш през целият път Пловдив - Гоце Делчев...Пътувам често. Един има на покрива на полицията в Доспад и един до една от многото джамии след с.Сатовча.....
За какво говорим.... Никой ли не вижда задколисно как се оформят интересите?...
Поздрави за постинга
Весело лято :-)))
цитирай
9. buket - Обединението...
26.06.2008 00:58
В старите постинги които истрих, говорих само за това дотолкова че предизвиквах наивни усмивки.
Това е второто нещо за което не сме узрели.
Третото "узряване" идва когато започне да се мисли за власта не като средство за обогатяване.
Заплатите на държавниците трябва да са високи, на кметовете също, но и законите трябва да се прилагат...Все пак сме двама, вече!
цитирай
10. tota - @ buket - Обединението...
26.06.2008 08:16
Ти си прозрял пътя, но ако се доверим на изреченото от проф. Петър Мутафчиев, че българинът се обединява под бича на нещастията, какво трябва да изчакаме де се случи още...Това, че народът ни се топи - висока смъртност, ниска раждаемост, емиграция...закриваме училища, църкви се срутват в селища ...Много населени места обезлюдяват и поради липса на поминък ...И още , и още мога да изброявам ...Тук сме двама, но има още. Само когато сме обединени можем да спасим България!!
цитирай
11. rotazia - Ужасена съм, така стоят нещата, ...
26.06.2008 12:41
Ужасена съм , така стоят нещата ,даже още по-зле , който им работи пък е много гадно , никакви права , кодекси на труд , фишове, платени отпуски , абсурд , години работа без седмична почивка !!!
цитирай
12. iliada - Тъжна
26.06.2008 21:25
много тъжна история и ние определено сме си виновни!
цитирай
13. optimum2 - виновни!
26.06.2008 22:37
Поне да знам за какво....
цитирай
14. tota - Очааквах повече мнения по темата
26.06.2008 22:46
Обикновените, редовите хора не могат да бъдат обвинявани в нищо, единствено като гласоподаватели по време на изборите ..Политиката по националния въпрос касае управляващите, които и да са те, ако са истински българи, ако милеят за България , когато стане въпрос за България и националната доктрина те трябва да са единни и да я отстояват. Но след като са дали съгласието си за разрухата на България, какво можем да очакваме. Само обединението и гражданския мир могат да ни спасят.
цитирай
15. kalbotobg - Не е вярно.
27.06.2008 06:51
Всеки един българин е отговорен, ако един дори от нас петни името на българина. Това което прави от един народ такъв е че всеки един от този народ има своята роля в неговото настояще и неговото бъдеще. Ако ти си истински българин правиш това което е в полза за българите. За да ни има и да не прекланяме глави. Дори че си върнал искрата в очите на едно дете, че не е срамно да си българин.
цитирай
16. tota - kalbotobg - Не е вярно.
27.06.2008 07:20
Имате основание, но всеки самостоятелно мисля, че не е в състояние да въздейства. Може да има достойно поведение само, но да спре процесите, които текат е трудно. В тази връзка мисля, че ни е необходима национална политика от една страна и от друга обединение. Само с общи усилия можем да въздействаме за промяна.
цитирай
17. kalbotobg - към # 16
27.06.2008 08:30
Съгласен съм ,че българите не деистваме като един народ, че това ни прави уязвими.
цитирай
18. tota - Николай Хайтов:
27.06.2008 11:00
- Има геополитически сили, които желаят да сложат кръст на държавата България и засега успяват. В името на евроинтеграцията, без пушка да пукне. Заличават историческата памет у млади и стари, забравят се имената на героите, които са ни давали национално самочувствие, и - край! България е чувство, България е съзнание, изтриваш го, и нямаш проблеми.
http://www.pravoslavieto.com/interviews/2002/haytov.htm
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: tota
Категория: Лични дневници
Прочетен: 12147324
Постинги: 1346
Коментари: 16857
Гласове: 70665
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031