Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.04.2014 00:41 - Не! Прочетох нещо за еврейския сатанизъм и още не мога да повярвам
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 40854 Коментари: 1 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

«Покойният Валтер Ратенау, който "Ги" е познавал по-добре, казал: "Те имат такава власт, че могат да принудят половината свят да произвежда говна, а другата половина да ги яде.

От протокол при разпита на посланника на СССР във Франция - Християн Раковски, по времето на процеса срещу Троцкистите - 1938 г., когато е съден заедно с Бухарин, Риков, Ягода, Карахан и други, представен в книгата "Червената Симфония" (“Red Symphony”), издадена от Christian Book Club of America. P.O. Box 900566, Palmdale, CA 93590-0566, USA.»

 

Ето, това е нещо за което казваме:

Не, такъв сатанизъм към току-що родени нееврейски деца е невъзможен!

 

imageЕврейските акушери, на своите, не прекъсват веднага пъпната връв! Те са напълно в течение! Пъпната връв може де се прекъсва само след оттичане на плацентната кръв! Можете да го наречете Метод на Столешников А.П.

Къде отиват плацентите, пъпните връви и кръвта им, наситена с имуно-глобулини?

Плацентната кръв е най-ценната кръв за целия човешки живот! Каква е тя и колко е, такова ще е здравето му през целия живот!

След публикацията на доктор Столешников за плацентната кръв, реших да присъствам при раждането на жена ми и лично да контролирам целия процес. Сменихме три родилни дома, и накрая раждане, стоим ние четирима (лекар, акушерка, педиатър – всичките иверки (еврейки), предупредих всички – без мен да не пипат пъпната връв… а те хитричко се подсмихват… Въобще, баламосаха ме като новобранец; бебето току що излезе, аз ВИКАМ, да не прищипват пъпната връв – аз сам ще го направя! А те: иди бързо си измий ръцете, отделих се само за секунда, а те веднага прещипали пъпната връв: – Какво правите, отпуснете бързо!, а те: – вече не можем, тук ключалката е специална и вече не може да се отвори! Прерязвай бързо – и не успях да се огледам, докато те измъкнаха плацентата, претеглиха я, само успях да си отворя устата, и следите и се изгубиха… Бъдете на щрек!“  (извадка от писмо до проф. Столешников) 

Е, разбрахте ли, Уотсън, че иверите баламосват гоите с плацентната кръв, напълно хладнокръвно и съзнателно. Лъжат хуцпарно* и въобще не се изчервяват! Своите баламосват, и не – според обстоятелствата. Столешников 2 години работеше в еврейски родилен дом и видя, че ражданията на своите те провеждат другояче и оставят плацентата да ѝ се източи кръвта (през пъпната връв, към бебето). Тук същността е в това: Плацентната кръв е най-ценната кръв за целия човешки живот! Каква е тя и колко е, такова ще е здравето му през целия живот! Това е кръвта, която циркулира между плацентата (майката) и детенцето. Тя е наситена с имуноглобулини и в нея е най-силният имунитет за целия бъдещ живот на това детенце.

Природата нарочно прави така, че детето да се появи на този свят, въоръжено с най-силен имунитет! Затова тази кръв между ценителите се цени повече от платина и брилянти! Наравно с въздуха. Затова, разбира се, ценителите на кръвта, са заинтересовани да я придобиват безплатно!

За да се погуби наполовина здравето на бебето (!) – се прави именно така, както те го правят, по всичките правила на акушерството: веднага след появата на новороденото – веднага защипват пъпната връв! И понеже кръвта е разпределена между майката и детето примерно по равно, то по-ранното защипване на пъпната връв довежда до това: половината от обема на циркулиращата кръв на детенцето, попада в капан, и остава в отрязаната плацента, а плацентите от всички родилни домове, по света, независимо от социалния строй на страната, се събират в хладилник и всеки ден, специално за тях идва специална кола, и от там, на сборния пункт, и на летището – и днес тези плаценти отлитат от страната в неизвестна посока! В страната може да е война, революция, Гладомор – няма никакво значение – системата за глобално събиране на плацентната кръв работи непрестанно и точно. И даже в СССР работеше специално за чужбина. На персонала на родилните домове обясняват, че плацентите отивали уж за „парфюмерия, за износ“. Но, Уотсън, което не казват е, че самата кръв не е нужна за парфюмерията! Кръвта – имунитет, не е нужна за парфюмерия! За парфюмерия, ако вземат, то вземат само тъканта или тъканната течност на плацентата.

Кръвта – хемоглобинът и имуноглобулинът нямат приложение в парфюмерията!

Защо не допускат плацентата да предаде цялата кръв на бебето? В природата зверовете не прегризват пъпната връв, докато плацентата не отпусне кръвта си! Има си естествен начин на отдаване на кръвта – плацентата сама изпомпва своята кръв, към новороденото. Природата така е устроила плацентата, като я е снабдила с механизъм за изпомпване! Природата не е глупава! А те, нарочно, веднага прерязват пъпната връв, и … среден пръст!

Така те улавят половината от обема на плацентната кръв в капан и веднага я изпращат за износ, от целия свят, на неизвестен потребител! И този „потребител“ е толкова могъщ и суров, че плацентната кръв се събира от всички страни и при всякакви обстоятелства! Без никакви пречки! Впечатлението е такова, като че ли най-важната работа на планетата е – събирането на плацентната кръв от новородените!

Хайде за проба да предложим в Думата (или на нашето Народно Събрание) да се издаде закон, да се прекрати сборът на плацентите! – Ще се сблъскате със стена от мълчание. А ако в медицината пледирате за по- късно отрязване на пъпната връв, цялата еврейска медицинска професура ще ви докаже, като две и две – четири, че вие сте глупак, и че всичко е точно обратно, и те вършат всичко правилно…

Еврейските акушери, на своите, не прекъсват веднага пъпната връв! Те са напълно в течение! Пъпната връв може де се прекъсва само след оттичане на плацентната кръв! Можете да го наречете Метод на Столешников А.П.

Столешников е доктор – М.Д. в САЩ и дипломиран лекар в СССР, – и има пълно юридическо право да предупреди за вършените безобразия (вредителства)! Когато плацентата е отдала кръвта си на плода, това веднага проличава, защото тя едновременно и се отделя от стените на матката, и пъпната връв пред очите ви се удължава от влагалището! Това става 15 – 20 минути след излизането на новороденото, максимум – 45 минути след раждането. И щом пъпната връв започне видимо да се удължава, тогава прищипвай и я режи! До тогава плацентата е предала безценната си кръв на новороденото!

А както постъпват сега с ражданията у гоите, това си е съзнателно вредителство. И те още имат „хуцпа-та“* да отричат еврейските лекари – вредители!

*хуцпа е специфична еврейска дума за безгранична наглост и гьонсуратлък (лицемерие)!

При ранното прекъсване на пъпната връв, бебето веднага губи половината от най-ценната имуногенна кръв, каквато след това никога няма да има през живота си! Така детенцето губи и половината си здраве! Само младенец може да понесе такава кръвозагуба! Но младенецът не губи само половината си кръв, главното е, че губи половината от имунитета си! И веднага инжектират детето с вокасол, уж заради предпазване от кръвотечение! Е, добре, поне само майката да бяха инжектирали, а детето, за какъв дявол? При детето, въобще не би трябвало, и никога не кърви! А при резус-конфликт, никакъв викасол няма да помогне! Пълно баламосване! Инжектират веднага, понеже не използват природен витамин „К“, а синтетичен препарат Викасол, който само се счита, уж, за витамин. В САЩ се нарича Менадион: vitamin K (menadione).

Т.е. прави се подмяна. При бременните казват, че уж може да имат недостатък на витамин К, който се съдържа в зеленчуците и плодовете, а в родилния дом инжектират новородените с ампула синтетичен Викасон-Менадон, който е най-силна чернодробна отрова и канцероген!

Те не казват на бременната да яде преди раждането свежи плодове и зеленчуци, и сурови жълтъци! Не казват! И е все едно, защото – яли, не яли, на всички новородени им инжектират Викасол! Ето къде е вредителството! Иверите премълчават, но примерно преди 20 години в САЩ и на Запад започнаха да постъпват съобщения на лекари, които свързват инжектирането на Викасол в родилните домове, с появата на детски рак – детска онкология! Викасол на новородените в СССР не инжектираха, затова и все още не бият камбаните над развалините на СССР! Но Столешников започва да бие камбаните!…

„Въпросът възникна в самото начало на 1990 г. когато две изследвания откриха връзка между инжектирането на синтетичния „витамин К“ – Викасол и детския рак“ – „Сontroversy arose in the early 1990s regarding this practice, when two studies suggested a relationship between parenteral administration of vitamin K and childhood cancer“. Но тези съобщения, естествено, се игнорират. http://en.wikipedia.org/wiki/Vitamin_k А сега в Украйна обезателно инжектират Викасол и пълна програма с ракови ваксини, по американска схема, още в първия ден, в родилното. Синтетичният аналог на природния витамин К е най-силна отрова за черния дроб. Ето статия:

The deadly effects of synthetic vitamin K – (menadione) – ВИКАСОЛ (Смъртоносният ефект от синтетичния витамин К)

Викасол е толкова токсичен, че Аптечно-Продуктовото министерство на САЩ забранява продажбата на този, уж, витамин, без рецепта! Но знаем, че „витамини“ се продават без рецепта! А помпат новородените – наред, още щом се покажат на този свят, и веднага получавай чернодробни болести и рак в детска възраст. Попитай който и да е руски лекар, те не знаят нищ подобно за викасола! А те и въобще нищо не знаят! За тях, всичко от чужбина е „първо качество“. Такова е нивото на руско езичните лекари. „О, това е вносен препарат! Доставете ни го!“ …

И плюс това, сега те опитват да заразят с хепатитна ваксина децата, още в родилния дом! А това са три инжекции с имунодепресанти и ракова ДНК!

И едно съобщение:

Скандал с ваксина против хепатит в Украйна. Официално са починали 4 деца. Забраниха ползването и на ваксината против дифтерит и „столбянка“(?)  Нека умират гоите – колкото повече, толкова по-добре!

В резултат на инжекциите с витамин К и с хепатната ваксина в родилните домове са предизвикали епидемия от рак в детска възраст, за който преди не се и споменаваше. Детският рак само преди 30 години в СССР беше чисто изключение. А сега е ЕПИДЕМИЯ! Целенасочено изследване в две болници откри, че децата получили инжекция Викасол, двойно е увеличена заболеваемостта от рак на кръвта – левкемия!

Столешников има двама близки приятели, на които две деца имат рак на кръвта! А в нашето поколение нямаше никакви ракове на кръвта!

The Dark Side of the Routine Newborn Vitamin K Shot

И връзки към:

Bassler, K.-H. et al. (1997): Vitamin-Lexikon fur Arzte, Apotheker und Ernahrungswissenschaftler. ISBN: 3437211404

Neonatal vitamin K administration and childhood cancer in the north of England: retrospective case-control study

Newborns: Vitamin K Injection Dangers

От гледна точка на медицината, като наука, заложеното унищожаване на гойските новородени деца, още от първия ден на появата им в света е разработено според последните постижения на медицинската наука! Продължавайте да считате това за чиста случайност! По този начин новороденото детенце, още в родилния дом получава шок от кръвозагуба на 50% от най-ценната си кръв, силна анемия, чернодробна недостатъчност и жълтеница!

И веднага започват да дупчат детето с ваксини, например, с жива ваксина полимиелит, т.е. с жив вирус, опитвайки се да го заразят с полимиелит; и освен това – вече за никого в интернет не е тайна, че ваксините представляват – ракови клетки и набор от най-силни имунодепресанти, започвайки с живак и сквален (т.е.-говно!). И сумирайки всичко, излиза, че всички гойски деца са насила донори на неизвестен потребител, с половината от високо-имунитетната си живителна, най-добра плацентна кръв!

Кой има такава власт, за да лишава всички гойски деца в света от половината им най-добра кръв?

«МЕДиЦИОН»! Окото в триъгълника!

 

………………… източник ...

Къде отиват плацентите, пъпните връви и кръвта им, наситена с имуно-глобулини?http://www.epochtimes-bg.com Автор: nikikm



Гласувай:
6


Вълнообразно


1. kostadin - И за храната е вярно и за плацената ...
18.04.2014 17:01
И за храната е вярно и за плацената също .Нормални работи са това.Не се вълнувай докато не започнат да ни обработват и нас
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6485277
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!