Постинг
24.06.2012 19:01 -
Пълнени палачинки
Автор: janabel
Категория: Рецепти
Прочетен: 9450 Коментари: 0 Гласове:
Последна промяна: 27.06.2012 12:25
Прочетен: 9450 Коментари: 0 Гласове:
4
Последна промяна: 27.06.2012 12:25
Малко е топло времето за тази рецепта, но охладена може да се приеме за много свежа и вкусна.
Рецептата се състои от три части. Първа част е да направите трaдиционното палачинково тесто и опечете палачинки.
Втората част също е лесна. Необходимите продукти за нея са:
Масло - едно пакетче;
лук - около кг./ нарязан на ситно /;
гъби - 200 гр.;
тиквички - 3 - 4 бр. настъргани на едрото ренде;
пиле - сварено, нарязано на парченца;
копър, джинджифил, магданоз и други любими подправки;
Всички продукти се задушават последователно.
Трета част. В средата на палачинката се поставят две лъжици от плънката и се сгъва на квадрат, обръща се с подгънатата част надолу и се нарежда в тава. Така и с другите палачинки. Наръсват се с кашкавал и се поставят във фурната за около 15 - 20 минути на 150 гр.
Може да се сервира за ордьовър.
Рецептата се състои от три части. Първа част е да направите трaдиционното палачинково тесто и опечете палачинки.
Втората част също е лесна. Необходимите продукти за нея са:
Масло - едно пакетче;
лук - около кг./ нарязан на ситно /;
гъби - 200 гр.;
тиквички - 3 - 4 бр. настъргани на едрото ренде;
пиле - сварено, нарязано на парченца;
копър, джинджифил, магданоз и други любими подправки;
Всички продукти се задушават последователно.
Трета част. В средата на палачинката се поставят две лъжици от плънката и се сгъва на квадрат, обръща се с подгънатата част надолу и се нарежда в тава. Така и с другите палачинки. Наръсват се с кашкавал и се поставят във фурната за около 15 - 20 минути на 150 гр.
Може да се сервира за ордьовър.
Няма коментари