Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.06.2015 10:37 - СПРЕТЕ ДА ГРУХТИТЕ И СЕ ОГЛЕДАЙТЕ В КАКВА ВОНЯЩА КОЧИНА ЖИВЕЕТЕ! ГЪРЦИТЕ ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ, ИДИОТИ!
Автор: deta7 Категория: Регионални   
Прочетен: 2097 Коментари: 3 Гласове:
9

Последна промяна: 04.07.2015 10:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Цялото ни население пише и говори за Гърция. Има и идиоти, които се радват, злорадстват и доволно потриват ръчички, вместо да се замислят върху простия факт, че Гърция една държава, дръпнала на светлинни години пред нас. Слугите на гърците сме българчета. В Гърция няма каруци. Няма незаконни цигански постройки. В Гърция никой не си позволява да джигитства по пътищата. А пътищата са перфектни. Гръцките полицаи не взимат рушвети, защото това няма как да стане.
Гърците имат всичко, което ние нямаме. Или, ако сме го имали в някакъв ембрионален стадий, малоумно сме го абортирали.
На идиотите ще кажа още: Спрете да грухтите и се огледайте в каква гадна и воняща кочина живеете, нещастници! Гърците ще се оправят и отново ще живеят в пъти по-добре от нас и вас, идиоти.
Няма драма и трагедия в Гърция
image

Вчера беше може би най-абсурдният ден от …ее, от много дни насам.
Радвахме се като деца на фалита на съседите гърци. Тез при които ходим за да се спасим от бетона на нашето си море и лайната, дето плуват в залива на Арапя, да си починем, да ни нахранят прекрасно, да полежим на техните чисти плажове, закътани в борови горички, да попътуваме по техните чудесни пътища, там да спазваме правилата за движение, да пийнем фрапе на брега на морето, пък после узо с препечени филийки с чесън и маслини, подарък от заведението, там, където хората не работели, ама до 3 през нощта сервират джин и турско кафе, а пък в 8 сутринта вече са измели, измили и подредили сладкарницата и цветята.

Мързеливите гърци, дето няма едно боклуче в малките им китни градчета, а те в неделя сутрин всички са на църква, облечени в най-новите си дрехи. И никой не рови в кофите за парче хлебец. А боклукчиите им са облеКани в бели оверали /това е немската дума за гащиризон/. Пък слугините им са българки.
От друга страна станахме свидетели на това как държавната машина въздаде правосъдие в село нек’во си. Събори напълно незаконни къщи. Цялото народонаселиние се радваше на справедливостта. Имаше много, ама много журналисти, оператори и секви прайдове там. В некакъв момент бяха повече от този в София и доста по-несимпатични.
Иначе в т.н. социални мрежи се увъртолихме в цветовете на дъгата. Беше важно да защитим човешките права. Щото сме човеколюбиви, великодушни и интелигентни. Такъв един достоен народ сме ние.
Също така ни отмениха за месец увеличението на тока.
Увеличиха ни и минималната заплата.
Георги Ангелов за евентуалното излизане на Гърция от еврото
КРЪСТОНОСНИЯТ ПОХОД КЪМ СОДОМ И ГОМОР В 21 ВЕК ТРЪГВА ОТ АТИНА, А КОЕТО Е ТРЪГНАЛО ОТТАМ, ВСЕ ДАЛЕЧЕ Е СТИГНАЛО

image

Депозитите в банките, превръщат в заложници гръцките граждани, чрез които на гръцкото правителство биват извивани ръцете. Но използването на заложници за постигане на определени цели се нарича тероризъм, следователно ЕЦБ, МВФ и страните кредиторки са терористи – политически и икономически терористи, за които единственото право е правото на силата. С терористи обаче не бива да се преговаря, още по-малко да се отстъпва пред исканията им, защото тогава разрастването на терора е гарантиран.

Така че Силата на Правото е на страната на Гърция и гърците имат реален шанс да удържат историческа в световен план победа на страната си над финансовия джихад, плъзнал като смъртоносна чума от САЩ към целия свят, най-голям проводник на който е ЕС и неговите финансови институции. Този финансов екстремизъм безспорно е баща и майка на всички други екстремизми (Украйна, близкия Изток, Африка), следователно войната на гърците безусловно може да се нарече Свещена!
Кръстоносният поход към Содом и Гомор в 21 век тръгва от Атина, а което е тръгнало оттам, все далече е стигнало. Като Демокрацията и Православието например.

В Гърция има политици, а в България тикви

Карамбол
image
КОЙТО НЕ Е ВЗЕЛ 16 000 000 000 ЛВ. ЗАЕМ, ПРЪВ ДА ХВЪРЛИ КАМЪК СРЕЩУ ГЪРЦИЯ!

Който не е взел 16 000 000 000лв (16 милиарда!) заем, пръв да хвърли камък срещу Гърция.
Ние, всички българи, взехме тези пари само преди 3 месеца. Така че, меко казано, не е много възпитано да ги укоряваме.
P.S. След освобождението си от Османската империя (1830) гръцката държава приема за държавен девиз „Свобода или смърт!“( Ελευθερία ή θάνατος), а 9-те бели и сини ивици на националното знаме на Гърция символизират всяка една от 9-те срички на националния девиз (Ε-λευ-θε-ρί-α ή Θά-να-τος).

ТИКВОНИЙ БАНКЯНСКИ НАРЕДИЛ 100 000 000 ЕВРО ПОМОЩ НА ЮНКЕР. НА ТОВА МУ ВИКАМ РУШВЕТ! А ЦЕЛИЯ РЕВ СРЕЩУ ЕЛИНИТЕ Е ЗА ВСЯВАНЕ НА ПАНИКА – АКО НЕ СМЕ НИЕ, ГЕРБЕРАСТИТЕ, ЩЕ СТАНЕТЕ КАТО ГЪРЦИТЕ!

К’ва е тая истерия по гръцкия дълг? ‘Що е тоя рев, че Гърция отивала към фалит, че ще излиза от еврозоната? Даже днес един неорентиран гербераст обясняваше как ще се върне граничния контрол и ще попълваме митнически декларации при влизане и излизане на границата с Гърция. Прости му, Господи, неграмотността не е порок! От’де да знае депутатина разликата между „Европейски съюз“ и „Еврозона“. Това не се учи в Магнаурската школа в Симеоново! Което не му попречи да се пеняви колко лош народ са гърците, защото не искали да си плащат дълговете и сега ние трябва да се напинЯме да плащаме и за тях!

И колко велик е Тиквоний Банкянски, защото наредил на правителството да гласуват 100 000 000(сто милиона) евро да се дадат помощ на Юнкер, за да реализира плановете си! Кои планове – само Боко и Юнкер си знаят! На това аз му викам – рушвет, узаконен с решение на МС! За да се изсипят всичките хрантутници след два месеца, да славославят герберастите и омайват непрогледналите следовници на герберастката върхушка! И целият рев срещу елините е за всяване на уплах и паника – ако не сме ние герберастите, ще станете като гърците! Тая мантра божеството от Банкя повтаря от 2009 година! Много се надявах поне едно нещо да свърши като хората – майка ми да взема „гръцка“ пенсия! Ама, тя некадърността, по хората ходи – не можа да ни направи като гърците, дори да падат – го правят гордо! А на нашите тюфлеци кръста им мек, а устата голяма – вече дудука малък за тях е, трябва флигорна!

Затова Европата от днес говори за „оставане на Гърция в Еврозоната“ и май забравиха за фалита! Така както забравиха за мераците Тиквонийски да го приемат в тази зона!

Всяка жаба да си знае гьола и мястото в гьола!




Гласувай:
9



1. joysii - Векове наред, та и днес, в сравнение ...
30.06.2015 11:03
Векове наред, та и днес, в сравнение с гърците, ние винаги сме били прости селяндури и мърлячи.
цитирай
2. kunkata - Да, в гадна и воняща кочина живеем. ...
30.06.2015 15:47
Да, в гадна и воняща кочина живеем. Търпим глада, зяпаме "истинските" новини, плямпаме само за това, което журналята ни поднасят и как пък не се запитахме- докога? То е ясно защо!!!
цитирай
3. ikra - Интересното при гърците е, че отстояват своите интереси
30.06.2015 22:43
Наливат им пари, опрощават им...
Това че постоянно се жалват колко са зле... не означава, че са по зле от нас.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: deta7
Категория: Регионални
Прочетен: 1298080
Постинги: 429
Коментари: 289
Гласове: 543
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031