Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.01.2021 10:11 - Чипиран грък не бил допуснат от Светия Дух да слезе на Света Гора! А в Царството Небесно как ще влезе?
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1276 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Неотдавна при нас от Троице-Сергиевата Лавра дойде монах, който разказа следния случай.  Миналата година на Света Гора пристанал кораб с православни поклонници от Гърция. Всички слезли на брега, а един грък, гражданин на САЩ, не можел да слезе. Станало, като с блудницата Мария Египетска, която невидима сила спирала и не я пускала в храма. Корабът вече трябвало да тръгва, а мъжът все не можел да слезе от палубата. Извикали атонски старци от най-близкия манастир, те започнали да се молят, и станало ясно, че този човек носи в себе си имплантиран микрочип.


Прословутите "свободни и независими" медии премълчават такива факти. А ние трябва всичко да забелязваме и да си намотаваме на пръста: Щом той не може да слезе на брега на Света Гора, как тогава ще влезе в Царството Небесно, чийто първообраз е Света Гора Атон? 


Какво вразумление ни е нужно, братя и сестри?! Вижте колко «Апокалипсиса» и премъдрости Божии има тук! Какви символи са скрити в това събитие, защото корабът е земната Църква, която ни пренася в райските обители. В дадения случай Света Гора е първообраз на Царството Небесно.


Тази информация е от Света Гора, и затова не подлежи на никакво съмнение, понеже тя е неоспорим духовен и църковен авторитет за всички православни хора, истински християни. Този мъж е имал имплантиран микрочип, и той се сетил, че го е придобил в Америка. Така че, който приеме сатанинския печат, няма да слезе от кораба, т.е. от земното пътешествие по житейското море, във Вечното пристанище…


Колко милостив е към нас Господ, че предупреждава целия човешки род, какви са последствията от този печат. Понеже вече никакви изповеди няма да помогнат, ако веднъж си се съгласил да ти сложат знака на антихриста. Микрочипът веднага се съединява с човешкото естество, и, както се казва, вече и със секира няма да можеш да го отсечеш. 


Даже ако си отсечеш ръката или да изрежеш част от тялото си, заедно с чипа, няма да помогне, понеже човекът вече е приел сатанинския печат в сърцето си! А щом го е приел в сърцето си, значи и в душата! И как тогава да го отделиш от нея?! С каква операция? Затова си намотайте на пръста, че в такива ситуации следва да казвате само «не» и нищо друго. Амин.

  https://3rm.info/main/83406-realnyj-sluchaj-chipirovannyj-ne-smog-stupit-na-bereg-afona-arhimandrit-petr-kucher-kak-ty-udalish-iz-dushi-jetu-pechat.html

  Превод, Григор Симов



Гласувай:
4



1. nacionallist - пази Боже...
13.01.2021 21:34
Чувал съм следната история за една жена, която се опитала да влезе в Света гора и умряла при стъпването си там, защото Бог я наказал. Дали е вярно, не знам, но е интересно да се знае. :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28313925
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031